Afla ce iti rezerva astrele pentru 10.04.2018

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi.

Horoscop 10 aprilie 2018 pentru Berbec

Berbecul în această zi nu va vrea să-și strice dispoziţia de dragul problemelor unei persoane din afara cercului de prieteni. Refuzul dvs. de a oferi o mână de ajutor va fi destul de dur pentru această persoană. Este probabil ca un pic mai târziu să începeţi să vă simţiţi vinovaţi şi să decideţi să vă îmbunați. Din păcate, persoana căreia i-aţi dat un „nu” categoric vă va refuza sprijinul. Fiind o persoană încăpăţânată, va considera ajutorul dat acum inacceptabil.

Horoscop 10 aprilie 2018 pentru Taur

Taurii trebuie să-şi controleze foarte bine emoţiile în această zi. Dacă nu vă ţineţi mânia sub control, consecinţele pot fi foarte neplăcute. Aveţi riscul de a vă ofensa colegul dvs. autoritar, săpându-vă astfel o gaură pentru voi înşivă. Această persoană este foarte încrezătoare în sine şi nu vă va ierta insultarea publică. Va face totul pentru a vă a duce eşecul în carieră.

Horoscop 10 aprilie 2018 pentru Gemeni

Gemenii oferă o şansă clară de a clarifica nişte aspecte cu o anumită persoană. Se va întâmpla absolut spontan. Când vă veţi afla singură alături de această persoană, cuvintele vor zbura din gură, după care obrajii voştri vor deveni roşii. Din fericire, persoana cu care v-aţi dezvălui sentimentele va susţine acest impuls. Vă veţi declara imediat un cuplu, spre surprinderea tuturor, care credeau că din cauza timidităţii voastre excesive, nu aţi avea niciodată curaj să faceţi acest pas.

Horoscop 10 aprilie 2018 pentru Rac

Racul ar trebui să-şi vadă de treaba lui şi să nu încerce să preia autoritatea în absenţa unuia dintre colegii săi. Există riscul ca, pentru munca enormă pe care o faceţi, să nu primiţi mulţumiri din partea conducerii superioare. În plus, şeful tău va începe să te considere slab şi vă va manipula pentru propriile interese. Acest lucru nu se va întâmpla, dacă veţi spune „nu” când vi se va propune să preluaţi sarcina altcuiva.

Horoscop 10 aprilie 2018 pentru Leu

Leii au parte de o zi relaxantă. La lucru, vă veți mișca într-un ritm moderat și nu vă veți îngrijora dacă șefii vor avea ceva de zi, pentru că ei vor fi absenți astăzi. Seara vă veți bucura de povestiri spuse de una dintre rudele dvs. şi veţi afla că o persoană căreia i-ai oferit sfaturi foarte bune în trecut, va recunoaşte că a profitat de recomandarea dvs şi a obţinut în final o victorie majoră.

Horoscop 10 aprilie 2018 pentru Fecioară

Fecioara ar trebui să-şi petreacă această zi de marţi făcând doar lucruri obişnuite. Aceste sarcini (monotone și repetitive) sunt cele mai bune. În plus, afundat în această rutină, veți înceta să vă faceți griji cu privire la problemele care au apărut în sfera atașamentelor dvs. personale. Seara, aceste probleme vor fi eliminate de la sine, iar viața de familie va reveni la normal. Ai chiar un cadou de la partenerul tău, nu grozav, dar foarte plăcut.

Horoscop 10 aprilie 2018 pentru Balanţă

Balanţa încearcă să se îndepărteze de cercul activităţilor de rutină, umplându-şi viaţa cu evenimente, dar în acelaşi timp nu face nimic unic sau neprevăzut. Ar trebui să faceţi o schimbare. Până la urmă, la finalul zilei vă aşteaptă o surpriză plăcută!

Horoscop 10 aprilie 2018 pentru Scorpion

Scorpionii în această zi nu vor putea găsi puterea de a refuza admirație unei persoane. Aceasta vă va invita la o întâlnire romantică, unde vă veţi simţi bine, poate prea bine, dar îi veţi lăsa și o impresie greşită. Această persoană va crede în cele din urmă că dvs. nutriți sentimente faţă de ea, astfel că va fi dureros să audă răspunsul vostru: „Nu, nu vom fi niciodată împreună”.

Horoscop 10 aprilie 2018 pentru Săgetător

Săgetătorul este într-o stare excelentă, iar starea dumneavoastră de spirit va deveni şi mai pozitivă atunci când unul dintre prietenii apropiaţi se va întâlni cu dvs. să vă pvoestească detalii din viaţa personală. Seara vă veţi grăbi să ajungeţi la casa acestui prieten, unde veţi avea parte de o surpriză colosală: fix la uşă veţi întâlni o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp, dar pe care aţi iubit-o cu pasiune. Îi veţi împărtăşi acest aspect semnificativ şi veţi realiza că pasiunea a devenit reciprocă.

Horoscop 10 aprilie 2018 pentru Capricorn

Capricornii sunt de neclintit în această zi, când vine vorba de responsabilităţile de la muncă. După ce ați aflat că există în cadrul firmei vor avea loc schimbări importante de personal, decideți să luptați la maxim pentru a obține o poziție mai bună. Calculul dvs. se va justifica pe deplin. În această seară, pentru a decide cine va primi postul vacant, superiorii dvs. vor realiza că sunteţi mult mai capabil pentru acest post decât alți angajați.

Horoscop 10 aprilie 2018 pentru Vărsător

Această zi este decisivă în dragoste pentru Vărsători. O persoană grozavă vă va invita la o conversaţie pentru a afla ce sentimente aveţi unul pentru celălalt. Modestia naturală va domina dorinţa ta de a începe o poveste de dragoste. Din cauza stării dvs ruşinoase, veţi da o impresie total greşită, iar această persoană va crede că vă este indiferentă şi se va retrage din viaţa dvs., dar nu pentru mult timp. Veţi găsi o modalitate de a-i spune cu adevărat tot ce simţiţi.

Horoscop 10 aprilie 2018 pentru Peşti

Peştii vor fi extrem de obosiți de evenimentele din această zi, fizic și mental. La muncă va trebui să vă păstraţi controlul, mai ales în prezenţa unei persoane îndurerate din jurul dumneavoastră. Partenerul dvs. de lucru va găsi în cele din urmă o modalitate de a scăpa, lăsându-vă în pace cu o sarcină foarte dificilă. În cele din urmă, o puteți completa, deși nu va fi ușor. Justiția va triumfa, deoarece șeful tău te va răsplăti cu privire la rezultatul acestor munci și îți va respinge "colegul".