Salata „Vinegret”

Oxana
imaginea utilizatorului Oxana
Va propun o salata gustoasa si vitaminoasa pentru perioada postului, se prepara destul de usor, cu ingrediente simple pe care le are oricine in casa.

 

Ingrediente

2-3 cartofi, 1-2 morcovi, 1 sfecla mare sau 2 mici, o mana buna de varza murata, sare, ulei de masline, mazare conservata.

 

Mod de preparare

Spalam cartofii si morcovii, ii fierbem intr-o cratita cu apa aproximativ 40-45 de minute. La fel procedem si cu sfecla rosie, doar ca timpul de preparare este de 1-2 ore. Cand legumele sunt gata fierte, le lasam sa se raceasca apoi le curatam de coaja.

 

 

Legumele le taiem cubulete si le adaugam intr-un bol mai mare.

 

 

Tocam  varza murata mai marunt si o adaugam in bol.

 

 

La final adaugam si mazarea.

Toate ingredientele le asezonam cu putina sare, le stropim cu ulei de masline si le amestecam cu mare grija. 

 

 

Salata este gata!