Piept de pui cu sos de mustar

Daca iti place sa gatesti mancaruri cu piept de pui, incearca combinatii noi, inedite. Ce-ai spune de niste piept de pui cu sos de mustar?

Ingrediente

2 linguri mustar Dijon, 1 lingurita cimbru proaspat tocat marunt, 120g smantana, 60ml stoc de pui, 1 catel de usturoi tocat marunt, 2 linguri ulei de masline, afine, sare, piper proaspat macinat, 3-4 bucati de piept de pui fara os, 1/2 lingurita salvie uscata

Metoda de preparare

Incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie mare, la foc mediu-mare. Asezoneaza ambele parti ale pieptului de pui cu sare si piper. Pune pieptul de pui in uleiul incins si gateste-l 5-6 minute pe fiecare parte.

 

Transfera-l pe un platou si acopera-l cu o folie ca sa se mentina cald.

 

Adauga usturoi in restul de ulei din tigaie si soteaza-l 10 secunde. Adauga aici stock-ul de pui, smantana, mustarul, cimbrul si salvia si gateste-le amestecand constant 1-2 minute, pana se ingroasa sosul.

 

 

Serveste puiul cu acest sos deasupra si cu o alta garnitura.

 

 

Pofta buna!