Piept de pui cu rosii cherry, mozzarella si busuioc

O reteta frumos colorata, aromata si foarte gustoasa.

Ingrediente

500g piept de pui

250 g rosii cherry

150g mozzarella

frunze de busuioc

sare si piper proaspat macinat

Pentru marinada

150 ml sos de soia

suc de la 1/2 lamaie

Mod de preparare

Pieptul de pui se marineaza intr-un amestec de sos de soia si suc de lamaie, timp de 30 minute, in frigider.

Intre timp, mozzarella si rosiile se taie bucati mai mici, frunzele de busuioc se toaca marunt. Se pun intr-un bol, se condimenteaza cu sare si piper, si se amesteca.

Pieptul de pui marinat se aranjeaza intr-un vas termorezistent, uns cu unt, deasupra se pune amestecul de rosii, mozzarella si busuioc.

 Se da la cuptor timp de 30-40 de minute, la temperatura de 180 de grade C.

E simplu, nu?

Pofta mare!