Piept de pui cu rosii cherry, mozzarella si busuioc
O reteta frumos colorata, aromata si foarte gustoasa.
Ingrediente
500g piept de pui
250 g rosii cherry
150g mozzarella
frunze de busuioc
sare si piper proaspat macinat
Pentru marinada
150 ml sos de soia
suc de la 1/2 lamaie
Mod de preparare
Pieptul de pui se marineaza intr-un amestec de sos de soia si suc de lamaie, timp de 30 minute, in frigider.
Intre timp, mozzarella si rosiile se taie bucati mai mici, frunzele de busuioc se toaca marunt. Se pun intr-un bol, se condimenteaza cu sare si piper, si se amesteca.
Pieptul de pui marinat se aranjeaza intr-un vas termorezistent, uns cu unt, deasupra se pune amestecul de rosii, mozzarella si busuioc.
Se da la cuptor timp de 30-40 de minute, la temperatura de 180 de grade C.
E simplu, nu?
Pofta mare!