Parjoale de avocado si zucchini

O idee de parjoale sanatoase si foarte gustoase.

 

Ingrediente

1 ou (usor batut)
2 linguri de faina +1 lingurita praf de copt
2  zucchini/dovlecei ( razuiti mascat si scursi ) 
1 avocado ( decojit, fara sambure, tocat marunt ) 
100g sunca feliata

 

Mod de preparare

Intr-un bol mediu se combina oul cu faina, praful de copt si dovlecelul razuit. Se adauga jumatate din avocado si se amesteca pana se obtine o masa omogena.

 

Se condimenteaza cu sare si piper.

 

O tigaie non-stick se stropeste cu ulei si se incinge la foc mediu.

 

Formam blinelele si le aranjam pe tigaia incinsa.

 

 Se gatesc 1-2 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.

 

Blinele rumenite se aranjeaza pe o farfurie de servit, iar deasupra se pune restul de avocado si feliile de sunca.

 

Se servesc imediat.

 

Savurati cu placere!