Parjoale de avocado si zucchini
Ingrediente
1 ou (usor batut)
2 linguri de faina +1 lingurita praf de copt
2 zucchini/dovlecei ( razuiti mascat si scursi )
1 avocado ( decojit, fara sambure, tocat marunt )
100g sunca feliata
Mod de preparare
Intr-un bol mediu se combina oul cu faina, praful de copt si dovlecelul razuit. Se adauga jumatate din avocado si se amesteca pana se obtine o masa omogena.
Se condimenteaza cu sare si piper.
O tigaie non-stick se stropeste cu ulei si se incinge la foc mediu.
Formam blinelele si le aranjam pe tigaia incinsa.
Se gatesc 1-2 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Blinele rumenite se aranjeaza pe o farfurie de servit, iar deasupra se pune restul de avocado si feliile de sunca.
Se servesc imediat.
Savurati cu placere!