Braduti din sfecla
Ingrediente pentru 6 portii
6 sfecle mici
150 g de branza moale
1 avocado
1 lingurita smantana
1 lingurita coaja de lamaie
1 lingurita suc de lamaie
sare, piper, ierburi dupa gust
Mod de preparare
Sfecla se fierbe, se raceste, se curata de coaja si se taie rondele de aproximativ 3mm grosime. Se asezoneaza cu sare si piper, dupa gust.
Cum se prepara umplutura:
1. Intr-un castron, se combina branza, coaja de lamaie si usturoiul zdrobit. Se asezoneaza cu piper si se amesteca bine.
2. Intr-un alt castron, se combina pulpa de avocado si smantana. Se asezoneaza cu piper si se amesteca bine pana la omogenizare.
Pe fiecare felie de sfecla se unge un strat uniform de umplutura, rondelele se aranjeaza una peste alta pana se obtine un bradut.
Savurati cu placere!