Vanata evantai cu prosciutto si mozzarella
Vinetele - legumele preferate, imi plac preparate oricum, dar mai ales vanata evantai coapta la cuptor, o reteta cu putine ingrediente si usor de preparat.

Ingrediente
Pentru o portie
1 vanata
4 felii de prosciutto
1 bulgar mare de mozzarella
1 ardei verde
1 rosie medie
parmezan
verdeata
Mod de preparare
Vanata se spala si se taie pe lung.
Rosiile, mozzarella, ceapa si ardeiul se taie felii subtiri.
Printre fiecare felie de vanata se aranjeaza felii de rosii, mozzarella, ceapa si ardei. Deasupra se presara usturoiul tocat marunt.
Evantaiele de vanata se pun cu grija pe tava de copt.
Pentru a diversifica gustul, cateva evantaie le-am uns cu maioneza.
Tava se da la cuptor pentru 30-40 de minute.
Peste fiecare evantai de vanata se presara parmezan si se decoreaza cu verdeata.
Evantaiele de vanata sunt gata :)
Pofta buna de la Victoria!