Advertisement

Prepelite "in rochite" de mustar si miere!

Marcela
imaginea utilizatorului Marcela
Carnea de prepelite e gustoasa oricum, e frageda si dulce... Mai putem interveni doar cu un dressing aromat!

 

Avem nevoie de:

prepelite (cate una pentru fiecare persoana);

 

Pentru marinada

o lungura de ulei de masline; o lingura de mustar; o lungura miere; o lingura de otet balsamic alb; o lingurita de desert curry;

sare si piper negru macinat.

 

Mod de preparare

 

Despicam prepelitele si le asezam intr-o tava plata.

 

 

Intr-un bol amestecam ingredientele pentru marinada.

 

 

Saram prepelitele si le ungem destul de abundent cu dressing-ul de mustar.

 

 

Le coacem cam 30 minute la 180 grade C si

 

 

le savuram cu o salata usoara, noi am ales salata de legume cu dressing de " inghetata de capsuni"!

 

 

Pofta buna de la Marcela, Leo si bunelul Octavian!