Află ce îți rezervă astrele pentru 25.02.2021

 

Berbec

Pentru cei dragi manifești astazi slăbiciuni de care se poate profita din plin. Tot ce tine de segmentul sentimental are nevoie sa fie restructurat, reconstruit, revigorat. Hiba este la tine si anume la felul in care îți manifești iubirea fata de cei dragi si la felul in care relationezi cu generatiile mai tinere decat tine. Daca te necăjesc cheltuielile comune cu aceste persoane schimbă ceea ce crezi de cuviință.

 

Taur

In relatiile familiale, astazi exista tensiuni accentuate si discutii pe tonuri ridicate. Totul porneste de la bugetul disponibil pentru reparatii, pentru imbunatatirea conditiilor in spatiul de locuit sau pentru achizitionarea unor bunuri patrimoniale. Tu ai anumite planuri domestice, in schimb membrii familiei tale vor cu totul altceva decat propui tu. Ar fi bine sa asculti si ceea ce au de zis ceilalti. Poti afla solutii bune pentru treburile gospodaresti.

 

Gemeni

Posibil sa-ti schimbi parerea vizavi de unele rude sau prieteni din anturajul apropiat. Interesant ar fi sa urmaresti de pe margine, in tăcere, ceea ce spun sau fac cei din preajma ta. Vei descoperi multe detalii ale caracterului lor. Chiar daca iti displace ceea ce vezi sau auzi evita sa formulezi concluzii, decizii sau sa-ti expui parerile in public. Esti mai castigat adunand acum informatii.

 

Rac

Gândurile îți vor zbura la capitolul financiar intreaga zi. Posibil sa primesti ceva bani, bunuri sau favoruri din activitatea profesionala desfasurata la serviciu, dar sunt nesatisfacatoare. Temerile legate de veniturile tale sunt nefondate. Daca ai sa-ti dezvolti increderea ca universul iti ofera tot ce ai nevoie la momentul potrivit, te vei simti mult mai bine si lucrurile se vor desfasura mai usor. 

 

Leu

Controleaza-ti reactiile, pentru ca este o zi in care foarte usor oscilezi in ganduri, decizii si vorbe. Esti tentat sa te implici in tot soiul de treburi, dar in special in treburile altora. Ocupa-te pe indelete de tine. Energia ta vitala este la cote joase si risti sa obosesti. Răsfață-te cu o sedinta de masaj, cu lecturi amuzante sau cu dialoguri interesante cu un prieten de nădejde.

 

Fecioara

O zi in care ar fi bine sa te ocupi numai de treburi usoare. Discretia, evitarea spatiilor aglomerate si discutiile de taina cu cei dragi si de incredere îți aduc alinare, dar si informatii prețioase. Poti afla lucruri interesante despre segmentul profesional in care activezi sau despre șefi și colegi. Exista posibilitatea să se strecoare printre rândurile discutiilor de astazi si subiecte care au rolul de a-ti deturna planurile.

 

Balanta

Relatiile cu prietenii te pun pe gânduri, dar si relatiile cu persoanele care te sustin in plan socio-profesional. Posibil sa constati ca cei care te sprijineau neconditionat pana nu demult, acum fie isi retrag sprijinul, fie te dojenesc pentru ca ar trebui sa faci lucrurile altfel. Chiar daca, discutiile de astazi îți displac, ele contin sâmburi de adevar si optiuni profesionale potrivite tie in aceasta etapa de viață.

 

Scorpion

Se intrezareste multa animatie la serviciu. Atat sefii, cat si colegii au multe pretentii de la tine. Sigur ca te vei descurca onorabil cu tot se se iveste in segmentul profesional, dar nemultumirile tale profunde sunt legate de plata aferenta serviciilor pe care le prestezi tu. Provocarea zilei consta in a gasi echilibrul intre eforturile pe care le depui la locul de munca si ceea ce obtii in urma lor.

 

Sagetator

Demersurile intelectuale si calatoriile sunt teme importante astazi. Este posibil sa calatoresti in scop profesional sau pentru a ajuta o rudă îndepărtată. Toate acestea pot implica cheltuieli neprevazute. Ar fi bine sa-ti selectezi prioritatile si sa te pregatesti serios pentru ceea ce ai de facut astazi. Pe de alta parte, deschide-ti mentalul spre a accepta si alte variante de desfasurare a activitatilor planificate.

 

Capricorn

Discutiile legate de bani te pot pune pe ganduri. Poate fi vorba, fie despre plati comune cu partenerul de viata sau rudele, fie despre chestiuni profesionale care implica a cheltui tu ceva bani. Bine este sa stai deoparte, in liniste, sa-ti planifici pe indelete bugetul disponibil si prioritatile. Ceea ce vei cheltui pentru bunastarea ta sau a celor dragi iti va aduce benficii in viitor. 

 

Varsator

Priveste atent la relatiile parteneriale in care esti implicat. In primul rand este vorba despre relatiile profesionale, cele care iti aduc beneficii materiale. Ai putea constata ca in ultima vreme depui eforturi mari, iar plata aferenta sau recunoasterea meritelor tale din partea colegilor lasa mult de dorit. Astazi ai sanse sa vezi obiectiv cine te apreciaza cu adevarat si cine doar profita de pe urma muncii si ideilor tale.

 

Pesti

La serviciu ai multe lucru, insa sporul lasa mult de dorit. Se pare ca exista o discrepanta intre ceea ce si cum doresti tu sa faci si ceea ce-ti ofera contextul acestei zile. Fii prudent si dozeaza-ti eforturile pentru ca organsimul tau are nevoie de odihna. Sanatatea este vulnerabila pe întregul organism. Evita pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pentru ca exista riscul aparitiei erorilor de tot soiul.