Află ce îți rezervă astrele pentru 12.08.2020

Berbec

Ți-ai putea permite niscai mofturi, însă gândurile tensionate privitoare la situația bugetului de cheltuieli îți blochează micile bucurii cotidiene. Privește în jurul tău și găsește ceva sau resurse deja existente pentru a te relaxa și a te simți confortabil tu cu tine. Provocarea zilei constă în a învăța să te descurci și să consumi ceea ce ai, și ai destule deocamdată.

 

Taur

Cultivă latura luminoasă a personalității tale și în același timp, prezintă celorlalți o fațetă agreabilă. Posibil să te simți încorsetat în situații și relații neplăcute, dar este vorba numai despre percepția ta subiectivă. Relaxează-te, cultivă gândirea pozitivă și caută soluții constructive pentru îmbunătățirea vieții tale în general. Odihnește-te mult!

 

Gemeni

Adie vântul schimbării, iar dacă ai să ai răbdare să-l asculți vei constata că îți povestește multe și mărunte lucruri utile despre tine și despre felul în care îți poți îmbunătăți viața. Chiar dacă energia vitală este fluctuantă și spre cote joase, cu puțin efort vei putea depăși ziua cu bine. Îngrijește-te în permanență și ai încredere în tine!

 

Rac

Evenimentele din zilele anterioare te vor face să concluzionezi anumite lucruri vizavi de prieteni și de persoanele care, chipurile, te susțin în plan socio-profesional. Este nevoie să-ți revizuiești acest segment relațional și să renunți la cei care doar profită de pe urma sau care stau pe lângă tine doar așa ca să se încarce energetic. Regândește-ți unele planuri de viață!

 

Leu

Gustul dulce-amar predomină în plan socio-profesional. Pentru că relațiile si situațiile din câmpul muncii trec printr-un amplu proces de revigorare este firesc să existe perioade cu urcușuri și coborâșuri. Important este să ai grijă de imaginea ta publică, să te ferești de frivolități și să te gândești la acele schimbări necesare pentru a-ți îmbunătăți viața.

 

Fecioara

Mentalul este umbrit, astfel că bine ar fi să eviți discuțiile importante și luarea deciziilor. Fii prudent dacă ești nevoit să călătorești sau dacă trebuie să susții probe, examene, interviuri de orice natură. De mare folos îți sunt muzica, vizionarea unui film amuzant sau o plimbare prin grădina botanică. Cultivă gândirea pozitivă și ai încredere în tine!

 

Balanta

Ai șanse să vezi dincolo de materialismul cotidian, adevăratele scopuri ale relațiilor și situațiilor în care ești implicat. Pentru că totul are un rost bine determinat în planul vieții, acum ar fi bine dacă te-ai detașa de ceea ce se întâmplă în jurul tău și ai privi de pe margine. Revelațiile vor fi uluitoare, chiar dacă, pe moment, pe unele le înțelegi puțin sau deloc.

 

Scorpion

Ești tentat să renunți la unele colaborări și chiar la relația cu partenerul de viață. Este momentul potrivit pentru a renunța la ceva, însă pare dificil. Astfel s-ar putea să fii ajutat din exterior și, anumite relații sau situații parteneriale să se destrame de la sine, fără efort din partea ta. Lasă evenimentele să-și urmeze cursul, pentru că te așteaptă altele mult mai bune!

 

Sagetator

Treburile de rutină sunt la ordinea zilei, fie că mergi la serviciu, fie că stai acasă sau într-un alt loc în vacanță. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele gâtului, așa încât îngrijește-te corespunzător. Însă, ai încredere în puterea de vindecare a organismului tău! Odihna, detașarea de cotidian, gândirea pozitivă și compania celor dragi pot face minuni.

 

Capricorn

Nevoia de afectivitate este mare și dificil de satisfăcut. Mai bine delectează-ți sufletul cu activități recreative, un hobby sau joacă-te cu un animal de companie. Plimbările în natură, dialogurile cu cineva drag și de încredere te va ajuta să depășești stresul emoțional cauzat de neplăcerile sentimenatale. Ai încredere că totul se desfășoară în favoarea ta!

 

Varsator

Răscolirile familiale ating astăzi cote mari, însă subiectivismul este accentuat. Privește atent la situația ta din segmentul domestic, atât în ceea ce privește relațiile cu membrii familiei, cât și situația bunurilor patrimoniale. Vei observa rapid unde trebuie să aduci schimbări radicale și unde este nevoie doar de câteva îmbunătățiri. Ai încredere în intuiția ta!

 

Pesti

Sunt posibile blocaje mentale și discuții sterile, de aceea selectează atent ceea ce vrei să spui. Însă, mai bine ar fi să vorbești cât mai puțin, să eviți discuțiile de anvergură și luarea deciziilor. Revizuiește-ți planurile, gândurile, relațiile, chiar și atitudinea în anumite privințe. Citește, urmărește o emisiune distractivă și plimbă-te mult în aer liber.