Pui la cuptor pe pat de legume
Ingrediente
Pulpe de pui
mix de legume ( ceapa, usturoi, morcovi, telina, cartofi si / sau broccoli)
ulei de masline
1-2 linguri de otet balsamic
sare si piper, dupa gust
patrunjel proaspat, tocat
ierburi uscate (cimbru, rozmarin, oregano)
Mod de preparare
Se incalzeste cuptorul la 220 ° C.
Legumele preferate se spala, se taie in bucati mici si se aranjeaza pe fundul unui vas termorezistent. Se stropesc cu ulei de masline, otet balsamic, sare, piper si ierburi uscate.
Pulpele de pui se ung cu ulei de masline, se condimenteaza cu sare, piper si se pun peste legume.
Se coc in cuptor timp de o ora sau pana cand puiul este gata.
Bucatile de pui se scot si se aranjeaza pe un platou de servit. Legumele se amesteca si se mai coc 5-10 minute, daca este necesar.
Carnea de pui cu legume se decoreaza cu frunze de patrunjel.
Savurati cu placere!