Piept de pui cu rosii cherry si mozzarella

Este rapid, usor si delicios!

Ingrediente

1 ½ lingurita ierburi provence

½ lingurita praf de usturoi

½ lingurita paprika

⅛ lingurita piper rosu

½ lingurita sare

¼ lingurita piper negru

3 bucati de piept de pui (fara os si piele)

2 linguri ulei de masline

3 felii groase de mozzarella

10-15 rosii cherry

frunze de busuioc

2 linguri otet balsamic 

 

Mod de preparare

Intr-un castron mic se combina condimentele.

Pieptul de pui se asezoneaza cu amestecul obtinut, apoi se caleste pe o tigaie cu ulei incins, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.

Se da la cuptor pentru aproximativ 20 de minute, deasupra se pune branza si rosiile, si se mai tine la cuptor inca 2-3 minute, sau pana se topeste branza. 

Se decoreaza cu frunze de busuioc si se stropeste cu otet balsamic.

Savurati cu placere!