Cartofi copti cu diferite toppinguri
Ingrediente
Pentru 4 portii
6 cartofi
6 felii de bacon
100g branza ( cheddar, feta sau parmezan )
1 capatana de broccoli, se taie in buchetele si se abureste
150 g de spanac proaspat, calit in ulei de masline cu usturoi
2 cepe mari, taiate si gatite in ulei de masline la foc mic pentru 15 - 20 de minute, pana cand se caramelizeaza
smantana
unt
ketchup
Mod de preparare
Se preincalzeste cuptorul la 230 grade C.
Cartofii se pun in cuptor si se coc timp de 45- 60 de minute, in functie de dimensiunea cartofului.
Intre timp, se pregatesc toppingurile.
Cartofii se scot din cuptor, se taie in jumatate si se acopera cu branza.
Se pun in cuptor pentru inca 5 minute, pana se topeste branza, se scot din cuptor si se adauga baconul, legumele si ierburile preferate.
E simplu nu?
Savurati cu placere!