Budinca cu legume

Budinca cu legume este ideala pentru momentele cand doresti sa prepari ceva rapid si gustos.

 

Ingrediente:

1 dovlecel

1 morcov

2 rosii

3 oua

100 g smantana

50 g cascaval

3 catei de usturoi (optional)

sare

 

Mod de preparare:

Dovelcelul si morcovul se se taie fasii subtiri, folosind un cutit pentru legume. Rosii se taie rondele.

 

 

Fiecare fasie de dovlecel si morcov se ruleaza si se aranjeaza in vasul de copt.

 

 

 Rondelele de rosii se aranjeaza pe marginea vasului.

 

 

Intr-un bol, se bat ouale cu smantana, se adauga cascavalul razuit si sare.

 Amestecul obtinut se toarna peste legume si se presara cu usturoi. Budinca se coace in cuptor timp de 25-30 de minute, la temperatura de 180 de grade.

 

 

Pofta buna!