Chec fără faină cu ciocolată și nuci
Checul fără faină cu ciocolată și nuci este ușor de preparat, gustos și aromat. Este ideal pentru cafeaua de la micul dejun.
Ingrediente
300 grame nuci tocate
150 grame zahar
100 grame ciocolata neagra tocata
50 grame cacao
5 grame praf de copt
2 grame bicarbonat de sodiu
5 oua
5 ml extract de vanilie
Mod de preparare
Incinge cuptorul la 200 de grade C.
Unge cu unt o tava de chec. Tapeteaza cu hartie de copt. Intr-un blender amesteca nucile, zaharul, ciocolata si cacaoa.
Adauga apoi si praful de copt si bicarbonatul de sodiu. Amesteca bine.
Adauga ouale, vanilia si amesteca bine. Toarna compozitia in tava si da la cuptor pentru 30 de minute.
Inainte de a servi lasa sa se raceasca timp de 10 minute.
Pofta buna!
Sursa: