Chec fără faină cu ciocolată și nuci

Checul fără faină cu ciocolată și nuci este ușor de preparat, gustos și aromat. Este ideal pentru cafeaua de la micul dejun.

 

 

Ingrediente

300 grame nuci tocate

150 grame zahar

100 grame ciocolata neagra tocata

50 grame cacao

5 grame praf de copt

2 grame bicarbonat de sodiu

5 oua

5 ml extract de vanilie

 

Mod de preparare

Incinge cuptorul la 200 de grade C.

 

Unge cu unt o tava de chec. Tapeteaza cu hartie de copt. Intr-un blender amesteca nucile, zaharul, ciocolata si cacaoa.

 

Adauga apoi si praful de copt si bicarbonatul de sodiu. Amesteca bine.

 

Adauga ouale, vanilia si amesteca bine. Toarna compozitia in tava si da la cuptor pentru 30 de minute.

 

Inainte de a servi lasa sa se raceasca timp de 10 minute.

 

Pofta buna!