Tartine cu avocado si ansoa
Ingrediente
1 fruct avocado
2 rosii
4 catei de usturoi
1 bagheta
200 g ansoa marinat
ulei de masline
frunze de busuioc proaspat
Mod de preparare
Decojim fructul de avocado, il taiem pe jumatate si scoatem samburele. Zdrobim fructul cu o furculita si adaugam usturoiul pisat, 3- 4 frunze de busuioc tocate si cateva picaturi de ulei de masline. Amestecam energic.
Feliem bagheta si prajim feliile pe gratar sau pe o plita pusa direct pe flacara aragazului.
Punem crema de avocado pe fiecare felie si adaugam bucati de ansoa si cubulete de rosie. Ornam cu frunze de busuioc.
In cazul in care dorim putem adauga sare si piper, desi nu este nevoie. Condimentele pe care le contine pestele marinat, sunt suficiente pentru un gust delicios.
Pofta buna!