Cea mai simplă și delicioasă rețetă de ouă umplute

Ouăle clasice făcute cu maioneză, muștar și arpagic proaspăt și mărar sunt un aperitiv simplu, dar irezistibil.

Ingrediente

1 duzină de ouă

1/3 cană maioneză

1 lingură muștar sau muștar de Dijon

1 linguriță de arpagic proaspăt tocat

1 linguriță mărar proaspăt tocat

1/2 linguriță sare grunjoasă

1/4 linguriță piper negru măcinat

Se adaugă ierburi tocate, pentru decor

Mod de preparare

Puneți ouăle într-o cratiță mare cu apă rece. Le fierbem tari, aproximativ 10-12 minute. Scurgeți apa și lăsați-le să se răcească complet.

Curățați ouăle și tăiați-le în jumătate. Scoateți ușor gălbenușurile cu o lingură și puneți-le într-un castron.

Adăugați maioneză, muștar, ierburi, sare și piper. Pasați și amestecați cu o furculiță până se omogenizează.

Folosiți o lingură sau o pungă pentru a umple fiecare ou cu crema obținută. Ouăle se ornează cu ierburi tocate.

Păstrați ouăle la frigider înainte de servire, nu mai mult de 24 de ore.

Pofta mare!