Salata de legume, piept de pui si ciuperci

O salata savuroasa, ideala pentru masa de sarbatoare.

 

Ingrediente

300g piept de pui, fiert

3 oua, fierte

400 g cartofi, fierti

300 g de morcovi, fierti

200 g ciuperci marinate

praz sau ceapa

sare, dupa gust

maioneza de casa

 

Mod de preparare

Cartofii si morcovii se fierb intr-o cratita cu apa si sare, pana sunt gata.

Se lasa sa se raceasca, se curata de coaja si se dau pe razatoare medie.

 

 

Intr-o alta cratita se fierbe pieptul de pui, aproximativ 20 de minute. 

 Pieptul de pui fiert, ciupercile marinate si ouale fierte se toaca marunt, iar prazul se taie semi-inele. 

 

 

Pe un platou de servit se aranjeaza un strat de cartofi, maioneza, un strat de ciuperci, urmeaza morcovul razuit, se condimenteaza cu putina sare, un strat de piept de pui,  maioneza,

 

 

apoi prazul si ouale.

 

 

Salata se decoreaza cu verdeata!

 

 

Savurati cu placere!