Coltunasi cu branza

Ingrediente
3 oua
1/2 pahar lapte
1/2 pahar apa
1/2 lingurita de sare
faina 5 pahare
branza 300 gr
Mod de preparare
Intr-un bol se pune faina, se face o adancitura pe mijloc si se adauga oul, sarea, laptele si apa. Coca se framanta cu mana pana nu se mai lipeste de degete. Se lasa timp de 20-30 minute sa se odihneasca.
Intre timp, se prepara umplutura:
se amesteca branza, 2 oua si sarea.
Cu sucitorul se intinde o foaie subtire de aluat, aproximativ 2 mm grosime. Cu ajutorul unui pahar se decupeaza discuri.
Pe fiecare disc de aluat se pune cate o lingurita de branza, apoi se lipesc.
Coltunasii se pun la fiert intr-o cratita cu apa clocotita si sare. Se fierb 10-15 minute, amestecand cu o lingura de lemn. Din momentul in care s-au ridicat la suprafata, coltunasii se mai fierb 4-6 minute. Se strecoara si se scurg de apa in exces.
Se adauga putin unt si se servesc calzi cu smantana.
Pofta mare!