Afla ce iti rezerva astrele pentru 11.05.2018

Aspectele planetare care compun configurata astrala de azi pot sa induca un nivel exagerat de exigenta, atat fata de cei din jur cat si fata de noi insine.

Berbecul

S-ar putea sa fiti nevoit sa faceti mai multe drumuri scurte si cheltuieli neprevazute. Daca nu va ajung banii, puteti sa apelati la prieteni.

In plan plan profesional si in afaceri, eastrolog.ro va sugereaza sa amanati activitatile importante, fiindca exista riscul sa intampinati dificultati neasteptate. 

Spre seara este posibil sa aflati despre problemele de sanatate ale unei persoane cunoscute.

 

Taurul

Relatiile cu persoana iubita ar putea sa se tensioneze in a doua parte a zilei, din cauza ca aveti idei diferite in legatura cu o schimbare de program. 

Aveti tendinta de a reactiona impulsiv. Va sfatuim sa fiti cat mai intelegator, fiindca azi certurile pot izbucni foarte usor.

Este posibil sa fiti invitat de prieteni sa petreceti seara impreuna.

 

Gemenii

In prima parte a zilei este posibil sa aveti dificultati de comunicare, ceea ce va poate afecta relatiile cu colegii de munca si cu membrii familiei. 

S-ar putea sa simtiti ca va cam lipseste energia si ca aveti nevoie de un ragaz de relaxare in solitudine, pentru incarcarea bateriilor. Este posibil sa nu va tenteze nici macar o iesire impreuna cu persoana iubita.

Va sfatuim sa nu refuzati comunicarea cu cei din jur, pentru ca altfel riscati sa fiti inteles gresit.

 

Racul

Este posibil sa faceti planuri sau pregatiri pentru un concediu ori pentru o calatorie in interes personal. Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unei persoane mai in varsta din familie. 

In a doua parte a zilei s-ar putea sa fiti invitat la o intrunire cu persoane apropiate. Daca acceptati invitatia, va sfatuim sa nu neglijati odihna. 

Daca plecati intr-o calatorie, este indicat sa verificati cu atentie bagajele si actele, fiindca exista riscul sa pierdeti din vedere ceva important.

 

Leul

Ziua de azi este favorabila activitatilor legate de locuinta si de viata de familie. 

Daca va ganditi sa plecati intr-o calatorie, va sugeram sa o amanati sau sa va luati toate masurile de precautie, fiindca sunteti predispus la accidente. 

Puteti sa va bazati pe intuitie, chiar daca cei din jur par sa nu fie de acord cu ideile si initiativele dumneavoastra.

 

Fecioara

In prima parte a zilei este posibil sa se rezolve intr-un mod neasteptat o incurcatura in legatura cu o suma de bani pe care trebuia sa o incasati mai demult.

Daca aveti de gand sa mergeti in vizita la rude sau prieteni din alta localitate, va sfatuim sa nu incercati sa le faceti o surpriza. Exista riscul sa nu ii gasiti acasa, asa ca ar fi bine sa luati legatura cu ei inainte de a pleca la drum.

Dupa-amiaza s-ar putea sa suferiti o indispozitie sau mici probleme de sanatate, dar nu este cazul sa va ingrijorati. Totul se poate rezolva cu un tratament sau o dieta de scurta durata.

 

Balanța

In prima parte a zilei este posibil sa fiti foarte ocupat cu probleme urgente la locul de munca sau in afaceri. Atentie la tendinta de a neglija problemele celor dragi! 

Dupa-amiaza, atmosfera din familie ar putea fi putin tensionata, dar seara aveti posibilitatea sa lamuriti eventualele neintelegeri. 

Va sfatuim sa nu va lasati atras in discutii aprinse si sa va odihniti mai mult.

 

Scorpionul

In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti nevoit sa va schimbati programul din cauza unei indispozitii. Nu se intrevede nimic grav, dar eastrolog.ro va recomanda sa va menajati si sa recuperati orele de somn pierdute in ultima perioada. 

Dupa-amiaza, unii Scorpioni ar putea afla ca urmeaza sa incaseze bani. Poate fi vorba despre o mostenire sau despre beneficiile care vi se cuvin dintr-o afacere mai veche. Va sfatuim sa nu va faceti planuri pentru cheltuirea banilor pana cand nu ii vedeti in mana.

 

Săgetătorul

La locul de munca sau in afaceri aveti sanse sa finalizati un proiect important. Aceasta reusita va incurajeaza sa incepeti imediat un nou proiect, dar cei dragi ar putea fi nemultumiti din cauza ca se simt neglijati. 

Eastrolog.ro va sfatuieste sa va temperati tendinta de a dedica prea mult timp activitatii profesionale. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie familiei si prietenilor, fiindca altfel exista riscul sa stricati relatiile cu cei dragi.

 

Capricornul

Este posibil sa fiti indispus si irascibil din cauza unei afaceri care nu a dat rezultatele scontate. Cel mai bun lucru pe care il puteti face este sa analizati cu atentie cauzele nereusitei si sa trageti concluzii importante pentru viitor.

Eastrolog.ro va sfatuieste sa va odihniti mai mult si sa tineti cont de sugestiile partenerului de viata. 

Seara aveti posibilitatea sa va relaxati in compania unor persoane apropiate.

 

Vărsătorul

Este posibil sa aveti o discutie aprinsa cu partenerul de viata, care va reproseaza ca nu va intereseaza decat munca sau afacerile si nu va mai implicati in problemele caminului.

Eastrolog.ro va sugereaza sa gasiti o cale de mijloc si sa acordati mai mult timp celor dragi. 

N-ar strica sa va relaxati mai mult, fiindca aveti nevoie sa va deconectati de la grijile cotidiene.

 

Peștii

S-ar putea sa interpretati gresit propunerile unui coleg de munca sau ale unui partener de afaceri si sa provocati o cearta. Va recomandam sa discutati cu calm si sa analizati impreuna toate divergentele, pentru a clarifica situatia si a evita ruperea relatiei. 

In a doua parte a zilei este posibil sa va intalniti cu o persoana apropiata, care va ajuta sa treceti mai usor peste problemele cu care va confruntati. 

Ar fi bine sa dati dovada de mai multa flexibilitate in familie.