Zucchini umpluti cu pui si mozzarella

Incearca sa prepari aceasta reteta atunci cand iti doresti o mancare usoara si nici greu de pregatit.

 

Ingrediente

6 zucchini

2 piepti de pui

200 g iaurt grecesc

100 ml supa limpede

1 ardei iute

1 catel de usturoi

2 rosii

2 cm ghimbir

ulei de floarea-soarelui

 

Mod de preparare

Taie bucatele pieptii de pui si pune-i intr-un castron nemetalic. Zdrobeste intr-un mojar ghimbirul cu usturoiul si adauga pasta peste bucatile de pui impreuna cu supa si iaurtul. Amesteca usor, acopera si da la rece pentru o ora.

 

 Taie pe lungime zucchinii si scobeste-le miezul cu  o lingurita. Pune doua linguri cu ulei la incins si rumeneste carnea, cu tot cu sos, si miezul de dovlecel.

 

Umple zucchinii cu amestecul de mai sus, pune deasupra rosii taiate si da la cuptor pentru 20 de minute. Scoate si pune deasupra, din loc in loc, branza mozarella (sau cascaval) si  mai da la cuptor 5 minute. 

 

Pofta buna!