Zucchini cu ciuperci, rosii si cascaval

Alege sa gatesti un preparat absolut delicios ce are la baza zucchini, ciuperci, rosii si cascaval. Este o reteta simpla si te va cuceri pe loc.

 Ingrediente

1 dovlecel ( zucchini )

100g de ciuperci

5-6 rosii cherry sau 1 rosie medie

praz sau ceapa

50 g de cascaval

sare si piper

ulei de masline

 

Mod de preparare

Dovlecelul se taie in doua jumatati, pe lung. Cu ajutorul unei lingurite se scobeste pulpa.

 

Pulpa de zucchini, ceapa si ciupercile se toaca marunt, rosiile se taie rondele.

Intr-o tigaie cu ulei incins se caleste ceapa, apoi se adauga pulpa de zucchini si se prajeste 5-7 minute.

 Se adauga ciupercile, se condimenteaza cu sare si piper, se amesteca si se prepara inca 5-7 minute.

Intre timp, cascavalul se da pe razatoare.

Jumatatile de zucchini se umplu cu amestecul din tigaie, deasupra se aranjeaza rondelele de rosii, apoi se presara cu cascaval.

Dovleceii se coc in cuptor, la temperatura de 180 de grade C, timp de 35 - 40 de minute.

Savurati cu placere!