Piept de pui cu avocado și feta

Îți propunem pentru prânz o rețetă ușor de pregătit, sănătoasă și foarte gustoasă.

 

Ingrediente

Pentru 4 portii

2 avocado 
4 piepti de pui 
 feta cu continut redus de grasime sau cheddar, maruntita

 

Mod de preparare

 

Cuptorul se incalzeste la 180 grade C.

 

Pieptul de pui se condimenteaza cu sare si piper, si se caleste pe o tigaie grill, timp de 1-2 minute pe ambele parti, apoi se aranjeaza pe o tava de copt si se gateste in cuptor, timp de 20 de minute.

 

Avocado se curata si se taie felii.

 

Cand pieptul este gata, se scoate din cuptor, deasupra se aranjeaza feliile de avocado si se presara branza feta maruntita. 
 

Dam tava inapoi in cuptor pentru inca 3-5 minute.

 

Pieptul de pui cu avocado si feta se aranjeaza pe o farfurie si se serveste.

 

Savurati cu placere!