Carne de pui cu salsa de piersici

O reteta usor de preparat, aromata si gustoasa - perfecta pentru o cina din timpul saptamanii.

 

Ingrediente

8 pulpe de pui

1/4 ceasca chutney de mango (chutney este un sos preparat din fructe )

felii de lime

tortilla incalzite

 

Pentru salsa

4 piersici mici, tocate

2 linguri de frunze de menta, tocate foarte fin

2 cepe verzi, taiate in felii subtiri pe diagonala

1 mic ardei iute rosu, curatat de seminte si tocat marunt

2 lingurite de ulei de masline

jumatate de lamaie, stoarsa

 

Mod de preparare

Cuptorul se incalzeste la 220 ° C.

O tava mare de aragaz se captuseste cu hartie de copt, peste tava se aranjeaza un raft de sarma.

Urmatorul pas este sa pregatim carnea de pui pentru copt.

Intr-un bol se combina sosul chutney cu uleiul.

Carnea de pui se spala, se usuca si se perie cu acest amestec. Se condimenteaza cu sare, piper si se aranjeaza pe raftul din sarma. Carnea de pui se da la cuptor si se gateste timp de 25-30 minute sau pana devine rumena. 

 

Intre timp, se prepara salsa:

Intr-un castron se amesteca piersicile tocate marunt, menta, ceapa verde, ardeiul iute, uleiul si o lingura de suc de lamaie. Se condimenteaza cu sare si piper.

Salsa de piersici este gata :)

 

Carnea de pui se serveste cu salsa de piersici, felii de lamaie verde si tortilla.

 

Savurati cu placere!