Capsuni in ciocolata

Un desert perfect pentru Valentine’s Day!

 

Ingrediente

10 - 15 capsuni proaspete, se spala si se usuca

1/2 cana de fulgi de ciocolata

1/2 cana de alune prajite, fin tocate

1/2 cana de fistic prajit, fin tocat

 

Mod de preparare

Capsunile se spala si se usuca pe un prosop de hartie.

 

 

Fulgii de ciocolata se topesc la bain-marie, intr-un bol asezat deasupra unei cratite cu apa clocotita (fundul bolului nu trebuie sa atinga apa).

 

 

Ciocolata se amesteca continuu, pana se topeste, aproximativ 3-5 minute.

 

 

Fiecare capsuna se ia de codita si se scufunda in ciocolata, se roteste pentru a se imbraca cu ciocolata pe toate partile.

Partea acoperita de ciocolata se presara cu alune si fistic sau strusca de cocos.

 

 

apoi capsunile se asaza pe o farfurie sau tava acoperita cu hartie de copt.

Capsunile se lasa cateva minute la racit pana se intareste ciocolata.

 

 

 

Savurati cu placere!