Tartine cu avocado si ansoa

O reteta gustoasa si sanatoasa, speciala pentru un aperitiv deosebit.

 

Ingrediente

1 fruct avocado

2 rosii

4 catei de usturoi

1 bagheta

200 g ansoa marinat

ulei de masline

frunze de busuioc proaspat

 

Mod de preparare

Decojim fructul de avocado, il taiem pe jumatate si scoatem samburele. Zdrobim fructul cu o furculita. Si adaugam usturoiul pisat, 3- 4 frunze de busuioc tocate si cateva picaturi de ulei de masline. Amestecam energic.

 

Feliem bagheta si prajim feliile pe gratar sau pe o plita pusa direct pe flacara aragazului.

 

Punem crema de avocado pe fiecare felie si adaugam bucati de ansoa si cubulete de rosie. Ornam cu frunze de busuioc.

 

In cazul in care dorim putem adauga sare si piper, desi nu este nevoie. Condimentele pe care le contine pestele marinat, sunt suficiente pentru un gust delicios.

 

Pofta buna!