Tarta ratatouille

Usoara si gustosa, buna pentru pranz ori cina.

 

Ingrediente

1 aluat foitaj

1 dovlecel galben

1 zucchini

1 vanata mica

2-3 rosii

2-3 ardei capia copti

2 catei de usturoi

200 g branza telemea

1 ou

piper

ulei

 

Mod de preparare

Taie felii subtiri dovleceii si vinetele, unge-le cu ulei si coace-le intr-o tigaie teflonata.

 

Intinde aluatul in forma de tarta si inteapa-l cu fruculita din loc in loc.

 

Intre timp, da pe razatoare branza telemea. Scoate aluatul din cuptor si presara deasupra branza rasa.

 

Asaza deasupra legumele, alternandu-le după gust si pricepere. 

 

Ridica marginile aluatului si unge-le cu ou batut. Presara deasupra legumelor piper dupa gust si da la cuptor 30 de minute sau pana alautul a capatat o culoare aurie.

 

Pofta buna!