Crostini delicioase cu ricotta

Crostini sunt aperitive ideale pentru petreceri, dar si pentru momentele in care ai pofta de ceva gustos si usor de preparat.

 

Crostini se prepara din felii de ciabatta ( paine ingusta italiana ) prajite cu o diversitate de topinguri sarate si dulci. 

 

 

Metoda de preparare

Pentru a prepara crostini e nevoie de paine ciabatta proaspata, se taie felii subtiri si se prajeste pana devine crocanta.

Feliile se lasa sa se raceasca, apoi se ung cu ricotta.

Cheia acestor crostini sunt ingredientele de inalta calitate, cum ar fi, uleiul de masline extra-vrigin si sarea de mare. Fiecare felie se acopera cu ingredientele dorite.

Posibilitatile sunt nelimitate!

 

 

1. Ou fiert si arpagic; 

2. Castraveti, menta si marar;

3. Somon afumat si marar

4. Praz caramelizat in unt;  

5. Capsuni si otet balsamic; 

6. Ulei de masline extra-virgin, coaja de lamaie si sare de mare

7. Ridichi si sare de mare; 

8. Somon afumat si marar; 

9. Afine si miere

10. Castravete, menta si marar; 

11. Alune si gem de caise; 

12. rosii si busuioc pesto

 

Savurati cu placere!