Bruschete cu salata greceasca

O reinterpretare a clasicelor bruschete. Iata o reteta fresh, extrem de usor de preparat.

 

Ingrediente

o bagheta mare, feliata

o rosie mare, coapta bine, taiata cubulete

o jumatate de castravete, fara coaja, taiat cubulete

50 g masline kalamata, fara samburi, taiate

o jumatate ceapa rosie, taiata solzisori

100 g branza Feta

o lingura otet de vin rosu

un praf de oregano uscat

sare si piper dua gust

 

Mod de preparare

In cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius, feliile se asaza pe hartie de copt si se lasa la rumenit 7-10 minute, pana cand capata o culoare aurie.

 

Pentru topping:

Toate ingredientele se amesteca usor intr-un castron, lasand branza la final, se stropesc cu cateva picaturi de otet si se asezoneaza cu sare, si piper.

 

Toppingul se pune peste feliile de bagheta, folosind o lingura.

 

Bruschetele se servesc imediat.

 

Pofta buna!